3 razloga za registraciju domena Vaše firme

Zašto registrovati domen firme

Za neke poslove je, naravno, jako važno registrovati domen, dok se kod drugih javlja nedoumica da li je zaista neophodno registrovati adresu na internetu. Mi iz Loopie Vam toplo preporučujemo da registrujete svoj domen, bez obzira na posao kojim se bavite. A evo i liste razloga za to.

Zašto da registrujem domen za moju firmu?

1. Biće lakše pronaći Vašu firmu online. Posedovanje domena olakšava klijentima da pronađu Vaš posao i proizvode na internetu i upamte ih za buduće pretrage. Možete napraviti svoj blog / sajt / online prodavnicu čiji sadržaj možete sami uređivati.

Ukoliko za naziv domena koji registrujete koristite i najvažnije ključne reči za Vaš posao, to će umnogome pomoći da se u pretragama nađete na samom vrhu.

2. Domen utiče na profesionalan utisak Vaše firme. Vaš domen svakako pruža mnogo profesionalniji utisak prema klijentima. Takođe, možete kreirati odabrane, ozbiljne e-mail adrese putem kojih ćete komunicirati u poslu i ostaviti jači utisak. Pogledajte npr. razliku između prodaja@hotmail.com i prodaja@nazivfirme.rs.

3. Registrujući svoj domen štitite naziv svoje firme ili proizvoda na internetu, tako da drugi ne mogu koristiti Vaše nazive za istu namenu. Takođe, brendirajući svoj sajt svojim logotipom i imenom, uspostavljate direktnu vezu između Vaše firme i konkretnih proizvoda ili usluga u Vašoj ponudi. Takođe, možete registrovati i različite vrste domena, kako bi sprečili da ih registruje neko drugi i time zaštititi svoje brendove.

Šta je važno razmotriti kod registracije domena?

Tri vrlo bitne stvari morate imati na umu kod odabira domena.

  • Domen treba da bude lako pamtiv, da se piše onako kako se čita i da bude relevantan za Vaš posao.
  • Izbegavajte skraćenice ukoliko Vaša firma ili proizvod nisu ponati baš pod skraćenim imenom. Tako ćete olakšati kupcima / klijentima da Vas pronađu na internetu. Savet: ukoliko naziv Vaše firme sadrži naša slova š, đ , č, ć ili ž, domen registrujte koristeći slova engleskog alfabeta, pretraživači uzimaju u obzir zamensku upotrebu ovih karaktera.

Kako da registrujem domen?

Posetite loopia.rs/domeni kako biste naručili bilo koji željeni domen. Uz standardne domene, u ponudi su i najnovije verzije kao na primer .free, .club, .website i .email.

Podelite ovu objavu:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas