5 razloga za slanje newsletter e-mailova

Slanje newsletter poruka putem e-maila Vašim klijentima je efektan marketinški kanal za poslovanje. Puno je benefita, a pomenućemo opšte.

5 razloga za slanje newslettera e-mailom

1. Brzo i efikasno možete dopreti do ciljne grupe

Vaši sadašnje i buduće klijente lako možete informisati putem newsletter-a. Periodično im možete slati korisne savete, uputstva za Vaše proizvode ili usluge, a sve to povećava verovatnoću da će klijenti o Vašem poslu govoriti pozitivno. Ovo, sa druge strane, može uvećati Vašu prodaju.

2. Ojačajte vezu sa klijentima

Poželjno je personalizovati newsletter time što ćete, npr. koristiti ime klijenta u uvodnom pozdravu. Newsletter takođe možete koristiti i za pokretanje dijaloga sa klijentima o Vašim proizvodima ili uslugama i zamoliti ih da Vam pošalju povratne informacije i utiske.

3. Povećajte verovatnoću za pridobijanje više klijenata

Svaki put kada pošaljete newsletter, time podsetite klijente da Vaš posao i dalje radi i postoji. Time ćete im olakšati odluku kod odabira proizvoda ili usluga iz Vašeg domena rada, jer će Vašu firmu imati u vidu pre nego neku drugu.

4. Uštedite novac i vreme

Slanje newsletter-a putem e-maila Vam štedi kako vreme, tako i novac. Možete se obratiti velikom broju ljudi u isto vreme slanjem jedne jedine e-mail poruke, a takođe možete unapred odrediti kada će poruka biti poslata.

Korišćenje newsletter servisa bilo koje vrste (npr. Get a Newsletter usluge koja je uključena u sve naše hosting pakete kao i LoopiaDNS), neće Vas puno koštati, a vrlo često će Vam i osnovna besplatna verzija biti sasvim dovoljna.

5. Lako možete pratiti rezultate e-mail newsletter-a

Pregled rezultata slanja e-mail poruka Vam omogućava statistički uvid u to ko je od Vaših korisnika otvorio poruku, koliko njih je klinkulo na neki od linkova koje ste uključili. Podatke o korisnicima iz statistike možete koristiti kako bi prilagodili sadržaj newsletter-a interesovanjima Vaših korisnika.

Upoznajte se sa Loopia newsletter servisom

Kao Loopia hosting ili LoopiaDNS klijent, možete brzo i lako poslati newsletter svojim pretplatnicima koristeći Get a Newsletter servis. Saznajte više o newsletter servisu i pokrenite svoju newsletter kampanju.

Slika na vrhu je pozajmljena sa joethegoatfarmer.com

Podelite ovu objavu:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas