3 razloga zbog kojih je vašoj kompaniji potreban web sajt – bez obzira na njegovu veličinu

Napravite sajt svoje kompanije

S obzirom na to da 67% globalne populacije danas ima pristup internetu, ako ste vlasnik preduzeća ili preduzetnik, neophodno je da imate sajt I budete dostupni na internetu. U suprotnom, rizikujete da propustite potencijalne kupce. Niste ubeđeni? Evo još 3 sjajna razloga zbog kojih je vašoj kompaniji potreban web sajt – bez obzira na veličinu!

1. Klijenti vas mogu lakše pronaći

Internet redovno koriste potrošači za traženje saveta, preporuka, mišljenja i ocena kako proizvoda tako i usluga. Oni žele da brzo i lako saznaju više o dostupnim opcijama, kako bi napravili najbolji mogući izbor. Zbog toga je važno da vas kupci pronađu na internetu, bez obzira na to da li vodite veliku, multinacionalnu kompaniju ili malu, lokalnu prodavnicu. Da li biste unajmili čistača prozora ili automehaničara o kojima niste mogli da nađete nikakve informacije? To podrazumeva da uopšte znate da postoje – a verovatnoća da to uradite ako nemaju digitalno prisustvo je mala. Popunite svoj web sajt relevantnim informacijama, vrednim savetima, kao i detaljnim opisima proizvoda čime ćete potencijalnim kupcima olakšati da vas pronadju preko pretraživača!

2. Dostupni ste non-stop

Ako vodite manji biznis, možda nećete imati resurse da ponudite velikodušno radno vreme koje bi odgovaralo kupaca. Sa druge strane, uz web sajt, činite sebe dostupnim svakome, bilo gde i bilo kada. Klijenti mogu da uđu i pročitaju informacije koje su im potrebne ili da pronađu kontakt podatke za vas ili vašu podršku. To otvara vaše poslovanje većem broju klijenata. Web lokacija je zato isplativ način da vi, kao preduzetnik, pronađete nove kupce i istovremeno ojačate odnos sa postojećim.

3. Jača vaš brend

Danas se o svemu govori na internetu – pregleda se, ocenjuje, preispituje na društvenim mrežama, forumima i sajtovima. Ovo se odnosi i na vaš brend. Sopstvenim web sajtom možete predstaviti sebe i svoju kompaniju na način koji predstavlja i jača vaš brend i pomaže kupcima da vas upoznaju. Dobijate priliku da pokažete da ste verodostojni i ozbiljni i da kupci mogu da veruju vašoj kompaniji. Pored toga, možete da kontrolišete bar neke informacije koje se pojavljuju o vašem brendu i poslovanju na mreži.

Posebno je važno da imate web sajt iako trenutno koristite samo društvene medije. Kod društvenih mreža prepuštate kontrolu nad svojim brendom u ruke nekog drugog. Šta da radite ako je vaš nalog hakovan, izbrisan ili prijavljen? Ako se platforma preuredjuje ili čak gasi? Tada nije bitno koliko su vaši društveni mediji uspešni – i dalje nećete moći da doprete do svojih kupaca. Društvene mreže su važne, ali to nije dovoljno ako zaista želite da kontrolišete svoj brend.
Pokrenite web sajt svoje kompanije
Web sajt – sa web hostingom i imenom domena – ne mora nužno da bude skup da bi bio efikasan. Često je uključeno više alatki za sajt i tehnička podrška, to znači da možete brzo da počnete sa jednostavnijim sajtom samostalno. Prednost toga što ćete imati sajt daleko nadmašuje cenu hostinga I domena!

Kod nas u Loopiji pronaći ćete niz različitih rešenja koja odgovaraju različitim ciljevima, potrebama i veštinama. Odaberite neki od poznatih alata kao što su WordPress i Joomla, ili zašto da ne, naš super jednostavan alat Loopia Sitebuilder? Tamo možete napraviti sajt apsolutno bez prethodnog znanja pre ručka! Opširnije i uporedite naše alate za sajt ovde!

Podelite ovu objavu:

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas