Modernizujemo ponudu SSL servisa i poboljšavamo bezbednost korisnika – loopiasecure.com prestaje sa radom

Loopia SSL

Ukoliko ste naš korisnik i sa nama ste već neko vreme, sigurno Vam je poznato naše loopiasecure.com rešenje, alias koji je prethodno bio u upotrebi kako bi poddomeni koristili SSL kod Loopie. Već nekoliko godina u našoj ponudi su “pravi” SSL sertifikati (saznajte više na loopia.rs/ssl) koji su skoro potpuno izbacili iz upotrebe loopiasecure.com.

Kao deo stalnih napora da klijentima ponudimo što bezbedniju i kvalitetniju uslugu, doneli smo odluku da ugasimo loopiasecure.com rešenje 25. novembra 2019. i fokusiramo se na razvoj i unapređenje drugih SSL servisa. Izvinjavamo se zbog mogućih neprijatnosti koje se mogu pojaviti ukoliko koristite loopiasecure.com rešenje.

Kako da znam da li trenutno koristim loopiasecure.com rešenje?

Ukoliko niste sigurni da li koristite loopiasecure.com SSL ili ne, možete otvoriti svoj sajt i proveriti URL adresu svake strane. Ukoliko se loopiasecure.com nalazi u URL adresi, to znači da trenutno koristite ovo rešenje i da je potrebno da pročitate uputstvo ispod kako bi Vaše strane nastavile da rade normalno.

Koristim loopiasecure.com SSL rešenje, šta je potrebno da uradim?

Ukoliko koristite loopiasecure.com SSL alias kod Loopie, potrebno je da pročitate i primenite uputstva priložena ispod pre 25. novembra kako biste izbegli prekid u radu Vašeg sajta.

Da li koristite WooCommerce i/ili OpenCart? Pročitajte ovo uputstvo kako da ažurirate Vaš sajt.

Da li koristite neko drugo e-commerce rešenje? Kontaktirajte našu podršku i mi ćemo Vam pomoći da prilagodite sajt. Takođe Vam možemo pomoći da instalirate novi SSL sertifikat kako bi Vaš sajt ostao siguran u budućem radu.

Prednosti korišćenja modernih SSL rešenja

Loopia SSLKorišćenje nekog od naših sigurnih i modernih SSL rešenja ima mnoge prednosti, kao npr:

  • Omogućava Vam bolji prikaz URL adresa jer će se Vaš domen pojavljivati u adresi na pregledaču (a ne loopiasecure.com kao do sada).
  • Poslovniji prikaz URL adrese ostavlja bolji utisak kod posetilaca i povećava verovatnoću da če neko od njih postati Vaš kupac ili klijent.
  • Veća je verovatnoća da će se Vaš sajt bolje rangirati u pretragama na Google-u i ostalim pretraživačima, a tako Vas kupci i klijenti mogu lakše pronaći na internetu.

Saznajte više o našim modernim SSL sertifikatima »


Miroslav Loopia tehnička podrška Da li imate dodatnih pitanja? Zdravo, moje ime je Miroslav. Moje kolege iz Loopia tehničke podrške i ja ćemo Vam sa zadovoljstvom pomoći ukoliko imate dodatnih pitanja. Možete nas kontaktirati radnim danima i subotom putem emaila i telefona. Kontaktirajte nas »

Podelite ovu objavu:

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas