Vodič: Slanje Božićnih čestitki mailom uz pomoć Loopia newsletter alata

Dok se godina bliži kraju, svakodnevica je ispunjena kupovinom Božićnih poklona i pripremom za doček Nove godine. Usred svega ovoga, trebalo bi da nađete vremena za kontakt sa svojim kupcima, dobavljačima i voljenim osobama.

Ali ne brinite, to ne mora biti teško niti komplikovano. Na primer, tokom Božićne sezone, Božićna čestitka putem e-pošte savršena je za pokazivanje zahvalnosti vašim kupcima. Pomoću Loopia newsletter alata za biltene možete brzo i jednostavno kreirati prelepe Božićne čestitke i / ili biltene sa Božićnom temom! Iskoristite pomoć našeg detaljnog vodiča u nastavku.

Vodič: Slanje Božićnih čestitki mailom uz pomoć Loopia newsletter alata

… Ako ste novi Loopia korisnik:

  1. Počnite tako što ćete naručiti bilo neku našu uslugu: domen ili LoopiaDNS, email ili hosting paket preko sajta loopia.rs
  2. Prijavite se u Loopia kontrol panel i kliknite na „Get a Newsletter“ u meniju „Dodaj / kreiraj…“ sa desne strane.
  3. Sledite uputstva, a zatim pređite na 1. korak dole.

… Ako ste već Loopia korisnik sa LoopiaDNS / e-mail / web hostingom:

  1. Prijavite se u Loopia kontrol panel.
  2. Kliknite na „Get a Newsletter“ u meniju „Dodaj / kreiraj…“ sa desne strane, a zatim pređite na 1. korak dole.

Izaberite gotov Božićni obrazac

Prijavite se newsletter i odaberite jedan od dostupnih Božićnih šablona da biste dobili crveno-zeleni dizajn koji prenosi Božićni osećaj.

Šabloni za Božićni email

2. Napišite Božićnu čestitku

Kliknite na tekstualni blok u šablonu da biste dodali ličnu poruku. Obratite se kupcu sa “ti” ili ličnim imenom, kako biste učinili poruku prisnijom i podelili vredne savete za Božićne poklone ili bilo koje Božićne promocije koje nudite.

Savet! Ne preterujte sa količinom informacija u jednom istom biltenu. Neka sadržaj bude kratak i uputite čitaoca za više informacija na vaš sajt ili blog.

Izgled šablona Božićne čestitke

3. Dodajte vaše Božićne slike

Dodajte svoje Božićne slike povlačenjem jednog od blokova slika iz leve kolone u obrazac. Dodajte URL gde se slika može naći ili uploadujte nove slike ili pregledajte slike koje ste prethodno uploadovali.

Dodavanje slika u Božićnu email čestitku

4. Pregledajte Božićnu čestitku i odaberite kada će biti poslata

Kliknite na “Preview“ u gornjem meniju da biste videli kako će izgledati Božićna čestitka u verziji za računare i za mobilne uređaje.

Da li sve izgleda kako želite? Sada možete da odaberete da sebi pošaljete test email, da ga pošaljete direktno ili da ga zakažete za kasniju priliku (na primer, Badnje veče).

Kreirajte Božićne čestitke pomoću Loopia usluge Get a Newsletter

Get a Newsletter je jednostavan i efikasan alat za kreiranje biltena i slanje poruka o kampanjama. Daje vam priliku da predstavite vaše proizvode i obavestite kupce o najnovijim vestima u samo nekoliko klikova. Naručite domene i web hosting i započnite za samo nekoliko minuta. Pročitajte više o Loopia Newsletteru »

Podelite ovu objavu:

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas