Kreiranje web sajta pomoću AI u Loopia Sitebuilderu

Loopia AI Sitebuilder

Da li mislite da je teško napraviti web sajt? Niste jedini! Ali uz pomoć AI u Loopia Sitebuilder-u, možete brzo i lako da startujete sa lepim sajtom koji odgovara vašem poslovanju. Veoma brzo i bez prethodnog znanja. Evo kako možete da koristite naš AI u Loopia Sitebuilderu u 5 lakih koraka!

1. Opišite svoje poslovanje

Da bi naš AI mogao da napravi lep sajt koji odgovara vašem poslovanju, potrebno je da napišete detaljan opis poslovanja. Što ste detaljniji, to ćete bolje rezultate dobiti. Na primer, možete da odgovorite na ova pitanja u opisu:

  • Koji tip posla vodite?
  • Gde se nalazi vaš posao?
  • Koje je vaše najveće prodajno mesto?
  • Možete li reći nešto posebno o vašem najvažnijem proizvodu?
  • Koje su vrednosti vaše kompanije?
  • Želite li specifičan osećaj na vašem web sajtu?

U ovom koraku možete da otpremite svoj logo, dodate radno vreme, povežete se sa društvenim mrežama i tako dalje. Sve informacije se mogu promeniti naknadno, tako da ne brinite o pravljenju grešaka.

Kada popunite sve što možete o svom poslovanju, samo kliknite na „Generiši web sajt“. Nakon nekoliko minuta, vaš web sajt je spreman!

2. Regenerišite blokove na vašem web sajtu

Naš AI će vam sada dostaviti elegantan sajt koji odgovara vašem poslovanju. To je dobra osnova, ali posao na novom sajtu se tu ne završava. Potrebno je da prođete i kroz dizajn i sadržaj tako da sve izgleda onako kako vi želite. Na primer, možete da prođete kroz:

  1. Dizajn i paleta boja: Veliki deo posla koji naš AI radi je da vam kreira lep dizajn. Ali jesi li zadovoljan sa tim? Da li paleta boja odgovara vašem brendu?
  2. Tekst: Naš AI će kreirati tekst za vas, ali na vama je da se uverite da je odgovarajući. Pored toga, potrebno je da optimizujete tekst ya pretraživač.
  3. Fontovi: Ako ste već odabrali font kao deo grafičkog profila, morate da se uverite da se koristi svuda na vašem sajtu. Uverite se da je font koji je naš AI odabrao čitljiv i da vam se dopada u celini.
  4. Slike: Zamenite ili dodajte bilo koju slika – kao što su fotografije vaših proizvoda, vašeg tima, prostorija ili bilo koje druge relevantne slike koje imate.
  5. Prilagođenost mobilnim uređajima: Loopia Sitebuilder automatski obezbeđuje da vaš web sajt bude pogodan za mobilne uređaje, ali je uvek dobro da imate naviku da proveravate kako vaš web sajt izgleda na različitim uređajima.

Ako na vašem sajtu pronađete blok sa kojima niste zadovoljni, samo regenerišite blok sa našim AI.

3. Dodajte još stranica

Vaš internet sajt se verovatno neće sastojati samo od početne stranice. Kada budete imali osnovni dizajn, možete da koristite naš AI da kreirate više stranica sa istim dizajnom kao i ostale stranice. To znači da možete brzo i lako da krenete dalje sa sajtom.

Kada kreirate više stranica sa našim AI, moraćete da ponovite korak 2. Pažljivo prođite sve stranice i proverite sav sadržaj. Ako niste zadovoljni, samo ga promenite!

4. Objavite svoj web sajt

Sada ste konačno završili sa svojim sajtom i vreme je za objavljivanje! Međutim, pre nego što kliknete na dugme, bilo bi dobro da poslednji put prođete kroz sajt. Prethodno smo postavili 16 pitanja koja treba da postavite sebi pre pokretanja vašeg web sajta – slobodno ih prođite.

Kada prođete kroz vaš sajt i otklonite sve manje greške koje su se možda provukle, spremni ste za objavljivanje!

5. Vaš internet sajt je objavljen

Čestitamo na novom sajtu!

Međutim, radovi na sajtu još uvek nisu završeni. Evo 3 stvari koje treba da uradite sada kada je vaš sajt vidljiv:

Deljenje vesti
Naravno, treba da podelite dobre vesti! Na primer, možete da objavite video zapis ili sliku na društvenim mrežama ili da pošaljete obaveštenje pretplatnicima. Da li ste znali da nudimo uslugu newsletter-a u svim našim web hosting paketima?

Praćenje načina na koji sajt radi
Ako želite uspešno da pokrenete sajt, potrebno je da redovno vršite web analizu. To vam daje uvid u to kako vaši posetioci koriste vaš sajt i pomaže vam da donesete dobro obaveštene odluke.

Optimizacija sajta za pretraživač
Posetioci naravno moraju biti u mogućnosti da pronađu vaš sajt. Optimizacija za pretraživače, odnosno SEO, jedan je od najefikasnijih načina za povećanje saobraćaja, mada je potrebno malo rada za to.

Podelite ovu objavu:

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas