Opustite se uz automatski e-mail odgovor tokom godišnjeg odmora

Jul je počeo i doneo nam puno sunčanih (bar se nadamo) letnjih dana. Možda ste već otišli na odmor, a možda tek planirate. Upravo zbog toga, opisaćemo Vam kako da podesite automatski e-mail odgovor za Vaš e-mail kod Loopie, da biste mogli potpuno da se opustite tokom odmora i uživate (sunčate se, kupate, dremate u ležaljci 😉 ) umesto da odgovarate na pristigle e-mail poruke.

Godišnji odmor uz automatski e-mail odgovor

Šta je automatski odgovor i kako da ga uključim za moju e-mail adresu kod Loopie?

Automatski odgovor je poruka koja se automatski šalje onima koji pokušaju da Vas kontaktiraju tokom Vašeg odmora (ili bilo kog drugog perioda u kome niste u mogućnosti da odgovarate na e-mailove). Sama poruka automatskog odgovora može sadržati informaciju o razlogu odsustva ili sprečenosti da se na primljenu poštu odgovori.

Kako biste dodali automatski odgovor za Vaš Loopa mail, posetite loopia.rs i prijavite se u kontrol panel. U kontrol panelu možete upravljati Vašim e-mail nalozima direktno kliknuvši na njih u listi postojećih naloga.

Za dodavanje poruke automatskog odgovora, kliknite na željeni e-mail nalog, a zatim na dugme “Automatski odgovor”. Označite polje “Aktiviraj automatski odgovor”, unesite naslov poruke (temu) i kratku poruku koju će dobiti svi koji Vam pošalju mail tokom perioda u kome je ova usluga aktivirana. Imajte u vidu da će onima koji Vam budu slali e-mail više puta u toku dana, automatski odgovor biti isporučen samo na prvu e-mail poruku, ali ne i na ostale.

Automatski e-mail odgovor Loopia mail

Svi mi u Loopia timu koristimo priliku da Vam poželimo sjajno leto i prijatan odmor! Loopia tehnička podrška će tokom leta raditi standardno, radnim danima od 8-18, a subotom od 10-14 sati.

Podelite ovu objavu:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas