Arhive oznaka: sat za zemlju

Sat za našu planetu 2019 – Loopia gasi svetla zarad svetlije budućnosti

Pridružite nam se u subotu 30. marta u 20:30 časova i isključite svetlo i električne uređaje na sat vremena, ukazujući simbolično na pažnju i posvećenost sprečavanju klimatskih promena i zagađenja naše planete.

Kao i prethodnih godina, Loopia svoju opredeljenost pokazuje gašenjem svetala i uređaja u ovom periodu, kao i posebnom stranom za parkirane domene tokom cele nedelje. Na ovaj način, svi posetioci parkiranih domena kod Loopie dobijaju obaveštenje o akciji „Sat za planetu Zemlju“.

Doprinesite i vi svetlijoj budućnosti!

Uključite se i vi, isključite svetla i uređaje u subotu 30. marta od 20:30 – 21:30.

Saznajte više o akciji „Sat za našu planetu“ ovde i pogledajte zvanični video akcije za 2019. godinu

Podelite ovu objavu:

Isključite svetla i TV uređaje zarad svetlije budućnosti

U subotu, od 20:30 do 21:30 sati, isključite svetla i televizore, upalite sveće i uživajte sa dragim osobama u trenucima tišine – dok podržavate “Sat za Zemlju”, kampanju World Wildlife Fund-a (WWF).

Na ovaj način ćete ne samo provesti mirno i opušteno vreme u mraku bez elektronskih uređaja, već ćete i preneti poruku svetskim liderima da se klimatske promene moraju shvatiti ozbiljno.

Loopia će, kao i prethodnih godina, isključiti svetla i elektronske uređaje u nadi da ćete i vi uraditi isto. Takođe, objavićemo tamnu parking stranu kako bismo ohrabrili što više ljudi da uzme učešće u kampanji.

Pogledajte ovogodišnji film za kampanju “Sat za Zemlju”

Podelite ovu objavu: