Šta je hosting? Da probamo da objasnimo

Loopia hosting

Šta je hosting? Značenje ove reči nije baš jasno svima. Mi bismo to jednostavno opisali kao kompjuter koji je uvek povezan na internet, a na koji smeštate sadržaj svog sajta ili e-prodavnice, tako da ga posetioci mogu uvek videti, a da taj sadržaj ne moraju imati snimljen na svom računaru.

Loopia ima više internet konekcija, tako da, ukoliko neka od njih iz nekog razloga prestane sa radom, Vaš sajt biće i dalje dostupan. Takođe, pravimo rezervne kopije Vašeg sajta nekoliko puta dnevno, a naši tehničari nadgledaju računare (servere) non-stop, sve vreme radeći na tome da serveri rade brže i bolje. Sve ove mere služe što boljem radu Vašeg sajta.

Uz web hosting, takođe dobijte i pristup nizu sjajnih opcija i dodatnih usluga, bar je tako ovde kod Loopie.

Sjajne mogućnosti uz web hosting kod Loopie

Naručujući bilo koji od naših hosting paketa dobijate mogućnost da:

  • Upravljate svim svojim domenima na istom mestu

Uz naš DNS servis, LoopiaDNS, možete upravljati svim svojim domenima u Loopia Kontrol panelu. Odaberite i podesite postavke prema svojim potrebama, kao na primer, prosleđivanje saobraćaja ili e-mailova. Ukoliko u nečemu pogrešite, uvek možete lako vratiti podešavanja, koristeći našu vremensku mašinu. Pročitajte više o LoopiaDNS servisu »

  • Napravite svoj sajt – brzo i jednostavno

Uz Loopia Website Builder možete brzo i jednostavno kreirati svoj sajt, bez prethodnog znanja. Probajte Loopia Website builder besplatno i pročitajte više ovde »

  • Pokrenete svoj sajt koristeći popularni WordPress

Instalirajte WordPress, Joomla ili neki drugi CMS jednim klikom i pokrenite svoj sajt brzo. Savršen izbor za one koji žele da pokrenu svoj blog ili sajt. Pročitajte više o alatima za izradu sajtova ovde »

  • Otvorite svoju e-prodavnicu u samo par klikova

U našoj ponudi nalaze se WooCommerce, OpenCart i još par drugih rešenja koja se instaliraju za nekoliko minuta. Nakon instalacije, možete postaviti proizvode i započeti prodaju putem interneta.

  • Pošaljete newsletter i promotivne e-mail poruke Vašim klijentima

Uz naš newsletter servis, Get a Newsletter, pošaljite newsletter klijentima putem e-maila i uvećajte svoju prodaju, ojačajte odnos između Vašeg posla i klijenata. Pročitajte više o našem newsletter servisu »

Zvuči dovoljno dobro?

Pročitajte više i naručite neki od Loopia hosting paketa »

Ne oklevajte da kontaktirate našu tehničku podršku ukoliko imate bilo kakvih pitanja, otvoreni smo tokom radne nedelje i subotom.

Podelite ovu objavu:

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas