8 načina na koje možete koristiti internet domen

Kako iskoristiti domen

Internet domen je vaša sopstvena online adresa i čini važan deo vašeg identiteta ili identiteta vaše kompanije. Ali za šta možete da koristite svoje ime domena? Ovde ćete dobiti 8 ideja za koje se nadamo da vas mogu inspirisati, bez obzira da li ste preduzetnik ili fizičko lice!

1. Kreirajte veb stranicu za svoju kompaniju

Bez obzira na vrstu posla koji vodite ili veličinu vašeg poslovanja, postoji nekoliko dobrih razloga za kreiranje poslovnog sajta. Svako može da registruje besplatno ime domena. Registracijom imena kompanije i drugih reči koje su zanimljive za vaše poslovanje, štitite svoj brend na mreži.

2. Kreirajte profesionalne adrese e-pošte

Profesionalna adresa e-pošte, kao što je ime.prezime@imefirme.rs, daje više kredibiliteta od obične Gmail ili Hotmail adrese.

3. Kreirajte internet prodavnicu

Da li štampate svoje majice ili slikate svoje slike? Bez obzira na to šta biste možda želeli da prodate na mreži, to možete lako učiniti sa sopstvenom internet prodavnicom!

4. Kreirajte online CV ili link na vaš LinkedIn

Sa ličnim domenom, kao što je vaseime.rs, lako možete kreirati sopstvenu vizit kartu na mreži. Bez obzira da li odlučite da koristite veb lokaciju kao CV ili vezu sa svojim LinkedIn profilom, to je profesionalan i kreativan način da se izdvojite iz gomile kada tražite posao!

5. Kreirajte stranicu venčanja sa informacijama

Da li organizujete venčanje? Čestitamo! Zašto ne napravite veb stranicu sa svim informacijama koje će gostima možda trebat? Objavite svoju listu želja, pozivnicu i druge informacije o danu venčanja i svi pozvani gosti mogu lako da ih podele.

6. Kreirajte sopstvenu stranicu kampanje da biste istakli ponudu

Da li je vreme za kampanju? Onda možete kreirati sopstveni domen za kampanju! Koristite ime domena u banerima, oglasima i tako dalje, umesto da se pozivate na podstranicu na vašoj primarnoj veb lokaciji.

7. Podesite stranicu igre za zabavnu igru koju ste kreirali

Ako ste kreirali zabavnu igru, možete koristiti ime domena da postavite igru na mreži. Nakon toga, samo pošaljite link prijateljima i poznanicima!

8. Napravite turistički vodič koji inspiriše druge putnike

Zašto ne biste podeli svoje najbolje savete za putovanja u tekstualnom i slikovnom obliku? Možete inspirisati druge koji su željni putovanja!

Registrujte svoje ime domena danas!

Podelite ovu objavu:

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas